SILA LETAKKAN AYAT ANDA DI DALAM INI

| Site ne aku yg punya |

copyrighted by Harsida Jasmin a.k.a 2heQ





Suka x blog Xcad??

About Me

My Photo
Proff Xcadbury El-Insomniac
Malaysia
The Struggler
View my complete profile

| Respected Buddy'z |

Chenta Jarak Jauh a.k.a Pendidikan Jarak Jauh.. xoxo

:s: :a: :l: :a: :m:

 pasal cinta jarak jauh nie..fuh..:puteh_4: :puteh_23:


mmg susah klu cinta jauh2 nie..bnyak tul msalah..contoh mcm ak skg nie..
haha..so sapa2 yg brcntan cintun jarak jauh smpai bejuta2 kilometer nie..
hurm..nie lah bgi ckit tips utk korg..
mnatau brkesan ke..hueheu..
* mcm la aku guna ni berkesan kan.. haha.. haram ja..



:pandaGeli_02:
mari.. mari.. mari..
tips... satu perkataan sekupang..


1st korg kne lh sntiasa brhubung wlau sesaat pn..
contohnya korg kene lh sntiasa Sms, call, or email..
dunia kn smkin moden..pikir2 lh sndri k..YM ngn 3g pn bolh..
sakit 2 kalu x dapat contact2 ni.. kahkahkah
* tapi fon aku x blh 3g.. hahaha
owg miskin cian...

::(


2nd korg tunjukkan lh pada si dia 2 yg korg nie prihatin tahap dewa..
cthnya, korg sent lh ayat2 jiwang korg 2 kt e-card utk dia.. buku ke, patung2 ke..
pape je lh yg bolh dia pegang n ingt korg..
* aku nak sent semua 2??? harrraaaaaammmmm...

:pandaGeli_30:

3rd jgn biarkn prselisihan trus trjadi..
cthny, cari jln penyelesaian dgn sepantas kilat klu korg brgaduh..haha
jgn plak msing2 nk tnjukkan keegoan 2..
* jgn tunjukkan ego la sgt kan.. huhu

:bofu_18:

4th kepercayaan..
ha..paham2 sndri lh kn..kepercayaan 2 pling pnting..
* ea.. pecaya 2 penting jo.. jgn ada curiga antara kita.. ahaksss !!!!

:puteh_6:


5th sesi lawat melawat..
korg kne lawat each other lh..even seminggu or 2 mnggu skali..
[ yg ni aku x brapa betul ]

:mKorek:
* dah namanya cinta jarak jauh.. sanggup ka p melawat???
 byk duit la sgt kan naik flight !!!!!

nonsense !!! 
lalalalalalaaaaaa~~~~~~





ok dh..hurm,tp korg kna lh hati2..ak bkn lh nk ckp apa kn..
lgi pn ak skng ni pn di thap yg mmbhayakn..
 :mBom:
even ak dh try sume tips2 yg ak bgi nie..haha..


cinta jarak jauh nie mmg bnyak risiko ny dri bcnta dpn mata nie..haha..
so skg nie ak tgh ambil lngkah berjaga2..huehue..


up 2 korg lh k..tp ak rasa mmg xbest cinta jarak jauh nie..
sbb lbih baik kita tinggal dgn org yg brdkatan dgn kita,
yg kita bolh jmpa hari2.. dripada kita duk mnunggu dia yg jauh..
pastu asyik nk pikir macam2..
:mHantuk:

* tapi kadang ada jgk best nya.. menguji kesabaran sgt2...

:puteh_9:

ala..tp yg dekat pn bolh gak jdi mcm 2 gak kn..kt YM x mncul2, kt webcam xon9,
call xjwb, sms hri2 diam.. tp yg jarak jauh nie yg snang brlaku...
so mne yg elok 2 up 2 korg lh k.. jgn pning2 lh..belambak kt luar 2
yg duk tngah menunggu..hahaha.

Usaha 2 yg pnting..
so hrap korg berjaya merealisasikan tips yg TIDAK seberapa berkesan ini..
lalalalala~~~~
:puteh_18:

* usaha bagi yg belum ada lagi la..
 :puteh_24:


tapi kalau yg dah ada,, tapi masih nak tambah kuota..,
blh saja..
selingkuh itu indah..
setia itu sia-sia..
kan3..
hahahahahaha



yg mcm aku ne.. yg 'setia' la sgt.. x yah dah..
simpan jk apa yg ada..hahah
x rugi pon kan..
x jadi miskin pon kan..
lalala~~~~~
 :mSmoking:


p/s : tips ni aku amik dr blog member ne.. 
        ada satu dua benda yg aku tambah2 ckit.. 
        harap blh jd informative tool la ea..
        kihkihkih
     :mRambut:









6 owg pimp my story:

Eunica Alias said...

waaahhh...'selingkuh itu indah, setia itu sia2'....hehehehe...dun like that statement...:-p

Proff Xcadbury El-Insomniac said...

eheheh.. sentiasa 'like' itu.. hahah

cHrIs said...

ya..mmg pun btl..x da gunanya setia..kta setia b'thn2 pun..dia blh selingkuh d seblik kta..n kta..kena tpu bulat2 la jwbnya..

hazDaEnk said...

ha3......ko jaga....!!=)

βσвσℓιρƨ said...

ilike your post . n mmg tgah berjauhann . tapi SI DIA MMG KERAS KEPALA DAN BERUBAH

Proff Xcadbury El-Insomniac said...

we know who we are...
itu ja mampu nak cakap...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
avatarYawW eU aLL!!
Pleasure 2 dr0p by ;)

It Scrolling Me

my wish
be own self
only THEM
We are Apart
dean list coming soon
BALEK TANPA RASA (9.9)
22/10/2011 coming soon
faceblogger

facebook
xcad melody
shout here

ShoutMix chat widget
xcad was here...

Post Si Semut Cokelat

Xcad Si Semut Cokelat

Come Over