SILA LETAKKAN AYAT ANDA DI DALAM INI

| Site ne aku yg punya |

copyrighted by Harsida Jasmin a.k.a 2heQ





Suka x blog Xcad??

About Me

My Photo
Proff Xcadbury El-Insomniac
Malaysia
The Struggler
View my complete profile

| Respected Buddy'z |

A Moment That I Wont 4get..

Here…

Me, Myself…, wanna tell y’ll about…

PROGRAM MOTIVASI ‘THINK FOR THE FUTURE’


Tempat kejadian…..

SMK JAMBATAN PUTIH TAWAU


Even diz program dah bbrapa bulan berlalu.., but it still gives a frozen refreshment in our mind..

Ni hah akar & tunjang program motivasi ni.. si Cik Pengarah Projek.. Program yg lama dah di benak fikiran’y.. Cuma tunggu masa yg sesuai utk d realisasikan… & At last…, setelah berhempas pulas utk make sure apa yg dia nak tu jd kenyataan,,, on 18 & 19 Jun 2011…, niat & hasrat best fren kita sorg ni dah terlaksana.. Mission is accomplished…


‘Think 4 The Future’… Not only 4 us…, but also 4 them… kami kongsi SEDIKIT pengalaman kepada mereka utk di jadikan ingatan yg BESAR pd masa hadapan… bukan semua yg blh menerima apa yg d telah sampaikan…, tp d harap insan2 yg blh menerima,,, jadikan lah apa yg kita ada tu sebagai stepping stone utk kita…. Mcm yg selalu kita dgr…, tgn yg memberi tu lagi mulia dr yg menerima.. Semoga lelah kita tidak di cemuh insan & semoga sama2 menerima keberkatan oleh-Nya.. Bagi insan2 yg fhm apa tujuan ‘Think 4 The Future’ itu dtg kepada mereka2, biar lah ia menjadi ‘bayangan’ yg baik dlm diri masing2…

Ingat hanya satu…, apa yg kita dapat…, adalah hasil dari apa yg kita beri… Usaha kita yg akan menentukan kejayaan yg bakal kita genggam suatu hari nnt…

Jiwa baik2 jap.. huhu

Moh la kita tgk sedikit & secebis dari ribuan gelagat yg berlaku dalam 2hari yg sgt bermakna ni…

Semua AJK & FASILITATOR dtg awal pada mlm sebelum hari kejadian & wat last discussion b4 the real day is coming..

BBQ time..

Practising Ayumi’s n others song.. b4 nak bg peserta wat.., kita sendiri perlu taw n fhm apa yg sebenarnya bakal kita wat pada hari kejadian kn… practice makes perfect right…


Mcm besa la.. Ice breaking && describe about da group…



Yg picx besar ckit tu.. my group..b’gabung dgn Fasy Kilah.. huhu..



Adik2 Group 2 & Fasi.. AKU & c KILAH yg gila.. xoxo
c Cala Fikah leader nya..



Slot wif abg Alfian..
Alumni Adhoc Anak Sabah UUM..
One of the most successful person right now..
Good production & product’ from UUM..



&& more picturesssssss…….













Best friends always be around…
UUM’ers & Sabahan’s Ukhuwah…
Never ever loose THEM…

*curi2 masa ckit 4 diz pose.. xoxo

Kan Eun, LieQ, SuriQ && Kakak Mins ???


 
Di hari kemuncak….
&& confirm…… !!!!!!!!!! d hati c Pengarah Projek…., dia gembira..
Even penat n lapar..,, tapi puas hati.. hehehe..
Balik rumah baru melahap makanan..
ea kan Eun ?? hehehe..

2 na aku d belakang dgn Ex Officio… (hua3… promote3…)


p/s : Picx bg slot2 yg laen…, biar la kami simpan dlm ingatan yawww.. huhuh
        Program Motivasi yg lain juga d adakan d beberapa buah sekolah d beberapa daerah.
        So Pengarah Projek yg lain 2… Tahniah la yeerrrrrr….


Whatever it is..,

Congratz to :

Cik Ex Officio




All AJK

Ketua Fasilitator

All Fasy (include aku a.k.a Xcad)

All Fasy jemputan (include Cyiro & Hazrul)

&

All participants of ‘Think 4 The Future’ programme..

&&

Yg paling best… Group 2..Superb la korg semua…

Till we meet again…
Ingat semua pesan kami eaaa…


With some missess && memories,


Honest,

H.J.

;)



4 owg pimp my story:

BoLong aNak sempoRna said...

aku punya program lain cerita plak...
tahun depan buat lagi.. hehhehe
macam best jak program kamu kan,
BTW... tahniah sebab dapat menganjurkan.... lain kali kita buat lagi gempak....

Proff Xcadbury El-Insomniac said...

eya geng... congratz 2 eun...

Cala Fikah said...

rindu pulak hehehehehehehe

Proff Xcadbury El-Insomniac said...

eyaaaaaaa..........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
avatarYawW eU aLL!!
Pleasure 2 dr0p by ;)

It Scrolling Me

my wish
be own self
only THEM
We are Apart
dean list coming soon
BALEK TANPA RASA (9.9)
22/10/2011 coming soon
faceblogger

facebook
xcad melody
shout here

ShoutMix chat widget
xcad was here...

Post Si Semut Cokelat

Xcad Si Semut Cokelat

Come Over